Wethouder Jan van der Poel neemt van maandag 23 tot en met zaterdag 28 januari een week lang het Instagram-account over van de gemeente Zwartewaterland. In 6 dagen tijd geeft hij een kijkje in het veelzijdige werk van een wethouder. Van der Poel: “Samen zijn we de gemeente. Dat wil ik in deze week laten zien.”

Tijdens de Instagram-week van Van der Poel kan iedereen een week lang de wethouder volgen. “Het college van burgemeester en wethouders zet zich op heel veel verschillende gebieden in voor de inwoners”, vertelt wethouder Van der Poel. “Er gebeurt veel. En dat wil ik deze week laten zien.”

Zelf is Van der Poel sinds zijn aantreden als wethouder vorig jaar mei ook actief op social media. Van der Poel: “Het helpt om dichter bij de inwoners te staan. Dat vind ik belangrijk. Want verder bouwen aan onze prachtige gemeente Zwartewaterland doen we samen. Daarom kijk ik er naar uit om de komende week ook de volgers van het gemeentelijke Instagram-kanaal mee te nemen bij mijn werkweek.”

Je volgt de week van de wethouder via het Instagram-kanaal @gemeentezwartewaterland(externe link) of via www.instagram.com/gemeentezwartewaterland(externe link).