• Brug aan de Dr. H.A.W. van der Vechtlaan tijdelijk afgesloten

  Door onderhoud is de brug aan de Dr. H.A.W. van der Vechtlaan in Hasselt volgende week op 3 dagen afgesloten tussen 07.00 en 17.00 uur. De werkzaamheden aan het brugdek vinden plaats van maandag 5 tot en met woensdag 7 december.

 • Vergadering gemeenteraad donderdag 8 december 2022, 19.30 uur

  De gemeenteraad vergadert als regel tweemaal per maand op donderdagavond in het gemeentehuis in Hasselt. De volgende raadsvergadering is op donderdag 8 december 2022. De stukken voor deze vergadering zijn digitaal beschikbaar.
  De raadsvergadering zal in ieder geval te beluisteren zijn via ZwartewaterFM, maar zal ook live worden gestreamd.
   

 • Inspiratiesessies voor Positieve Gezondheid goed bezocht!

  De Inspiratiesessies van de gemeente Zwartewaterland zijn goed bezocht. Ruim 40 organisaties voor zorg, welzijn, onderwijs, cultuur en sport brachten creatieve ideeën in om Positieve Gezondheid en Preventie in onze gemeente te verbeteren.

 • ‘Zo bespaart u geld en energie: verduurzaam uw huis!’

  In een uur tijd alles weten over het verduurzamen van de woning? Kijk dan naar het nieuwe webinar van de gemeente Zwartewaterland. Woningeigenaren zien daarin hoe ze de energierekening omlaag kunnen krijgen.

 • Vier energiecoaches aan de slag

  HASSELT – Henk Hoogeboom, Klaas Henk van der Steege en Wouter van de Lustgraaf uit Hasselt en Genemuidenaar Wichem Westhoff zijn de eerste energiecoaches van de gemeente Zwartewaterland. Ze gaan inwoners tips en adviezen geven die de energierekening omlaag brengen. Wethouders Harrie Rietman en Jan van der Poel reikten hen maandag certificaten uit.

RSS feed