• Gemeente op zoek naar gouden plannen voor een leefbaar Zwartewaterland

  Inwoners met een plan dat goud waard is voor een leefbaar Zwartewaterland kunnen hun initiatief aanmelden voor één van de beschikbare leefbaarheidscheques. Uit de beste ideeën kiezen inwoners de winnaars van deze cheques.

 • Onthulling coronaherdenkingsbanken op dinsdagavond 19 september

  Burgemeester Bilder onthult dinsdag 19 september in elke kern een coronaherdenkingsbank. Inwoners zijn welkom om de onthulling bij te wonen.

 • Doe mee aan de Week van de Opvoeding!

  In Zwartewaterland doen we weer mee aan de Week van de Opvoeding. Vanaf 2 oktober zijn er activiteiten voor ouders en opvoeders. “Je kunt je nu opgeven. Doe dat ook vooral!”, zegt wethouder Jan van der Poel. “Zo kunnen we jou ondersteunen. En tegelijk vragen we jouw hulp voor een nieuwe aanpak.”

 • Burgemeester Bilder onthult coronaherdenkingsbanken

  Burgemeester Bilder onthult dinsdag 19 september in elke kern een coronaherdenkingsbank. Inwoners zijn welkom om de onthulling bij te wonen. "Met deze herdenkingsbanken bieden we onze inwoners een plek van troost en hoop. Waar ze stil kunnen staan bij de bijzondere en vooral ook zware periode die we met z'n allen hebben doorgemaakt", aldus burgemeester Bilder.

 • Noodreparaties aan wegdek in Cellemuiden

  De gemeente Zwartewaterland laat van maandag 11 tot en met woensdag 13 september noodreparaties uitvoeren aan het wegdek van de dijk in Cellemuiden. De werkzaamheden zorgen op deze dagen voor hinder voor doorgaand verkeer.