• Hasselt zoekt vrijwillige havenmeesters

  Heet u straks bij de passantenhaven in Hasselt bezoekers welkom? We zoeken nieuwe vrijwillige havenmeesters. Als havenmeester levert u een belangrijke bijdrage aan het toeristisch seizoen. Meld u nu aan bij de gemeente Zwartewaterland.

 • Omleidingen door werkzaamheden aan de Tagweg

  In Genemuiden wordt gewerkt aan de weg. Hierdoor is de Tagweg de komende periode afgesloten. Voor het verkeer is een omleiding ingesteld.

 • Op zoek naar werk? Kom kennismaken op de banenmarkt!

  In heel veel sectoren is heel veel werk. De vraag naar mensen die van aanpakken weten en de handen uit de mouwen willen steken is enorm. Er zijn veel vacatures waarvoor geen specifieke opleiding of ervaring wordt gevraagd.

 • Gemeente Zwartewaterland zoekt Energieklussers

  Sinds eind 2022 werkt de gemeente Zwartewaterland met Energiecoaches. Zij geven advies aan inwoners over gedrag en maatregelen die ze kunnen toepassen om hun huis te verduurzamen en de energierekening te verlagen. Voor het uitvoeren van kleine, praktische klussen gaat de gemeente nu ook een team van Energieklussers in het leven roepen.

 • Seinen voor bouw appartementencomplex De Parkwachter op groen

  Eind maart heeft de rechtbank Overijssel de beroepschriften van drie bewoners van De Ruif in Hasselt in een openbare hoorzitting behandeld. Deze waren gericht tegen de bouw van het appartementencomplex in het plan Om de Weede. De bezwaren zijn ongegrond verklaard. Dat betekent dat de ontwikkelaar kan starten met de bouw van de 17 appartementen.