De gemeente Zwartewaterland laat de Doctor H.A.W. van der Vechtlaan opknappen. Het gaat om het deel tussen de rotonde aan de Hendrik van Viandenstraat en de Zandvoortweg. De werkzaamheden voeren we uit op 3 dagen: 27 juni en op 11 en 21 juli. Tijdens de werkzaamheden geldt op deze dagen voor doorgaand verkeer een omleiding. Verkeersregelaars helpen ter plaatse om het verkeer goed door te laten rijden.

In opdracht van de gemeente voert Schagen Infra het onderhoud uit aan de Doctor H.A.W. van der Vechtlaan. Bij de werkzaamheden worden de weg en de fietsstrook opgeknapt. De inrichting van de openbare ruimte verandert niet.

Tijdens de werkzaamheden geldt er een omleiding voor doorgaand verkeer. Bij de werkzaamheden op maandag 27 juni kan alleen het openbaar vervoer doorrijden. Verkeersregelaars helpen ter plaatse om het overige verkeer goed door te laten rijden.

Werkzaamheden op 27 juni

Op een aantal plekken van de weg wordt het asfalt hersteld. De rode fietsstrook tussen de Hendrik van Viandenstraat en de zijweg achter de sporthal naar de Prinsenstraat wordt vervangen door een bredere rode strook. Verder wordt de bushalte voorzien van nieuw beton. Dit gebeurt op maandag 27 juni.

Werkzaamheden op 11 en 21 juli

Het deel van de Doctor H.A.W. van der Vechtlaan tot aan de Zandvoortweg krijgt daarna op 11 juli een grijze laag met steentjes voor gemotoriseerd verkeer en op 21 juli komt daar een rode strook voor fietsers bij.