Provincie Overijssel gaat de N760 tussen Genemuiden en IJsselmuiden vernieuwen. De werkzaamheden hiervoor starten op 22 augustus. Voor geïnteresseerden houdt de provincie op 13 juli een inloopavond in Kamperzeedijk.

Bij het groot onderhoud aan de N760 laat de provincie Overijssel het wegdek herstellen. Ook wordt de veiligheid en duurzaamheid van de weg verbeterd.

De eerste fase van de werkzaamheden start in de week van 22 augustus. Dit gebeurt binnen de bebouwde kom van IJsselmuiden, aan het fietspad tussen Kampen en Genemuiden en in Kamperzeedijk Oost en West. 

Verkeersveiliger

De provincie verbetert hierbij de herkenbaarheid van de komovergangen in combinatie met oversteken. Hierdoor wordt de N760 verkeersveiliger en kan de weg weer lange tijd mee.

Inloopavond

Op twee momenten hebben aanwonenden van de N760 de mogelijkheid om tijdens een inloopmoment vragen te stellen over de werkzaamheden. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

  • Woensdag 13 juli tussen 17.00 en 19.00 uur in de basisschool de Driester, Kamperzeedijk 18 in Genemuiden
  • Donderdag 14 juli tussen 17.00 en 19.00 uur in het Pieter Zandt college, Grafhorsterweg 53 in IJsselmuiden

Meer informatie

Meer informatie over deze werkzaamheden leest u op www.overijssel.nl/N760(externe link). Meer informatie over de omleidingsroutes leest u op www.bereikbaar.overijssel.nl(externe link)