Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan waarmee je impact kan maken en waar alle ruimte wordt gegeven aan jouw ambities en ontwikkeling? Kom dan vrijdag 20 januari 2023 naar het werkevent van de gemeente Zwartewaterland. De gemeente presenteert zich op deze dag van 15.00 tot 17.30 uur als werkgever tijdens een speciaal werkevent in het gemeentehuis in Hasselt. De toegang is gratis. Ex-topsporter Herre Zonderland zorgt deze middag voor de nodige inspiratie.

De medewerkers van de gemeente Zwartewaterland zijn betrokken en staan dichtbij de mensen. Samen zorgen zij voor een goed woon- en leefklimaat voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Komende maanden willen wij onze dienstverlening versterken en uitbreiden. Daarom hebben wij een groot aantal vacatures.

De vacatures variëren van een Consulent Inkomen tot een Medewerker Databeheer. En van een Jongerenwerker tot een Beleidsadviseur Economie. Misschien sluit een van de vacatures aan op jouw opleiding of werkervaring. Misschien wil jij je omscholen, of past een van onze banen jou als zij-instromer? Tijdens het werkevent kun jij je vrijblijvend laten informeren. 

Welkom op vrijdag 20 januari van 15.00 tot 17.30 uur

Iedereen is vrijdag 20 januari welkom bij het gratis werkevenement in de hal van het gemeentehuis. Er staat een hapje en drankje klaar. Bezoekers ontvangen een attentie van de gemeente. Van 15.30 tot 16.30 uur komt ex-topsporter en gastspreker Herre Zonderland aan het woord. De voormalig topturner deelt zijn verhaal om de aanwezigen op ludieke wijze in beweging te krijgen. Voor kinderen is van 15.00 tot 17.00 uur clown Knapie aanwezig.

Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om alle vragen over openstaande vacatures en toekomstige arbeidskansen te beantwoorden. Ook kunnen ze je vertellen hoe het is om te werken op een plek waar je impact kunt maken. En welke moderne arbeidsvoorwaarden Zwartewaterland haar medewerkers biedt. Het werkevent duurt tot 17.30 uur. Wil jij ontdekken hoe het is om bij de gemeente te werken? Kom vooral langs!

Over de gemeente als werkgever

Bij de gemeente Zwartewaterland werken ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren de medewerkers de beste ondersteuning voor de inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken zij zich hard. De kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal en kwaliteitsgericht.

Meer weten? Kijk op www.zwartewaterland.nl/vacatures.