De online informatiebijeenkomst is de start van het participatietraject over duurzaamheid in gemeente Zwartewaterland. Tijdens de online informatiebijeenkomst wil de gemeente haar inwoners vertellen over windmolens, windparken en zonne-velden. Voor welke opgave staan we? En hoe zit dat nou met windenergie en zonneparken? Wat is het verschil tussen een erf- en windmolen of een zonnepark? Wat levert het op? En welke richtlijnen zijn er? Allemaal vraagstukken die aan bod komen tijdens de online informatiebijeenkomst. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden online informatiebijeenkomst

Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst kan tot 24 maart. Tijdens de online informatiebijeenkomst hebben inwoners de gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Een aantal vragen wordt tijdens de bijeenkomst beantwoord. De overige vragen en antwoorden worden begin april gedeeld via de website. De bijeenkomst is ook online terug te kijken via de website, www.zwartewaterland.nl/energie-klimaat.

DuurzaamheidsTafels als vervolg op de informatiebijeenkomst

De gemeente Zwartewaterland wil graag in gesprek met haar inwoners en ondernemers over Duurzame thema’s. Daarom organiseert de gemeente Zwartewaterland DuurzaamheidsTafels. Dit is het vervolg op de online informatiebijeenkomst. Per tafel kunnen zo’n 10 tot 15 personen (online) deelnemen en praten over zonneparken en windmolens. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar duurzaam@zwartewaterland.nl. Als er meer aanmeldingen per tafel binnenkomen, dan worden er meerdere DuurzaamheidsTafels georganiseerd. Iedereen mag meepraten.

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie over de energietransitie is te vinden op www.zwartewaterland.nl/energie-klimaat. Heeft u vragen? Dan kunt u mailen via duurzaam@zwartewaterland.nl.

Aanmelden!