Tijdens het webinar vertelt de energieneutraalcoach over verschillende maatregelen om uw woning te verduurzamen. Daarbij bespreken we ook de kosten en financieringsmogelijkheden zoals subsidies. 

U kunt het webinar eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor vervolgactiviteiten van het project zoals een honderd procent interactieve vervolgworkshop op 26 oktober of speciaal webinar over warmtepompen op 4 november.

Data en aanmelden

Het webinar wordt tweemaal gegeven. Op maandag 20 september en op donderdag 7 oktober en duurt van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden voor het webinar op 20 september   Aanmelden voor het webinar op 7 oktober

Leerzaam en verhelderend

Deelnemers van dit webinar gaven het webinar een 8 en noemde hem verhelderend en duidelijk gepresenteerd. Meld u direct aan via bovenstaande link. Wilt u direct al wat inspiratie opdoen? Lees dan onze ervaringsverhalen op onze pagina zoals www.duurzaambouwloket.nl/env.
 

Samenwerking tussen meerdere gemeenten

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Samen met Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst en Steenwijkerland willen wij huiseigenaren helpen om het energieneutraal verbouwen van woningen eenvoudiger te maken. Kijk voor meer informatie op: www.duurzaambouwloket.nl/env.