Verkeershinder door onderhoud aan de Verkavelingsweg

De Verkavelingsweg in Hasselt is op maandag 27 november in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente Zwartewaterland laat tussen 27 en 29 november onderhoud uitvoeren aan de weg. Verkeer wordt ter plaatse met borden omgeleid.

De rijbaan en fietsstrook op de Verkavelingsweg krijgen op maandag 27 november nieuw asfalt om de weg veilig te houden. Op dinsdag 28 en woensdag 29 november vinden nog kleine werkzaamheden aan de weg plaats.

Weg afgesloten voor doorgaand autoverkeer

Door de werkzaamheden kan doorgaand verkeer op maandag 27 november vanaf 06.00 uur niet over de Verkavelingsweg. Verkeer kan rijden via de Vaartweg/Hasselterweg (N377) en de A28 (Lichtmis). Fietsers kunnen rijden via de Gennerdijk. De gemeente zet verkeersregelaars in. De toegang tot de Verkavelingsweg blijft open voor aanwonenden, hulpdiensten en het openbaar vervoer.

Na maandag 27 november 17.00 uur is de weg weer open. Op dinsdag 28 en woensdag 29 november vinden nog kleine werkzaamheden plaats. De Verkavelingsweg is dan toegankelijk, maar de werkzaamheden zorgen wel voor enige hinder voor het verkeer.