Op deze pagina delen we een aantal handige websites met meer informatie. 

We proberen zo onafhankelijk mogelijke pagina's met u te delen. Heeft u zelf een pagina die ook voor uw buurtbewoners interessant kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Duurzaam Bouwloket

Op de website van het Duurzaam Bouwloket vindt u informatie over het verduurzamen van uw woning. Zo kunt u al een stappenplan laten maken, die gebaseerd is op uw situatie. Ook kunt u een subsidiecheck doen, berekenen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en nog veel meer.

Het is zeer aan te raden om eens een kijkje te nemen op het Duurzaam Bouwloket. Ook kunt u bellen met medewerkers van het Duurzaam Bouwloket voor meer persoonlijk advies.

Ga naar: www.duurzaambouwloket.nl/zwartewaterland(externe link)

Milieu Centraal

Via Milieu Centraal kunt u in 9 minuten een stappenplan maken voor aardgasvrij wonen. Verder kunt u een warmtepompcheck doen in 5 minuten en kunt u informatie vinden over subsidie voor isoleren. Daarnaast is er nog veel meer informatie te vinden.

Ga naar: www.milieucentraal.nl(externe link)

Programma Aardgasvrije Wijken

Deze site is er voornamelijk voor gemeenten, provincies en waterschappen. Wij vinden dat het ook voor u interessant kan zijn om daar eens een kijkje op te nemen. Via Programma Aardgasvrije Wijken kunt u ook naar het Expertise Centrum Warmte en meer pagina’s.

Ga naar: www.aardgasvrijewijken.nl(externe link)