Een krachtige economie vraagt om een goed functionerende arbeidsmarkt. Voor een goed functionerende arbeidsmarkt zijn passend opgeleide professionals onmisbaar. Daarom zijn er in de provincie Overijssel volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.

Groei Vooruit

De coronacrisis zet de arbeidsmarkt op zijn kop. Misschien dreig jij je baan te verliezen of zit je al thuis. En misschien overweeg je al langer de overstap te maken naar een kansrijke sector als de zorg, het onderwijs of de techniek. Groei Vooruit biedt alle inwoners van Regio Zwolle perspectief op nieuw werk. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching. Ook als je nu geen werk hebt.

Groei vooruit(externe link)

Overijssel leert verder

Een Leven Lang Ontwikkelen is voor iedereen belangrijk. Of je nu werkgever, werknemer, zzp’er of werkzoekende bent, de provincie Overijssel biedt een totaaloverzicht van mogelijkheden voor alle inwoners van onze provincie! Nieuwe vaardigheden leren en omscholing zijn hier onderdeel van.

Overijssel leert verder(externe link)

Upgrade jezelf

De arbeidsmarkt in Regio Zwolle verandert in rap tempo. Beroepen verdwijnen, nieuwe banen ontstaan en de inhoud van functies verandert. Dit heeft gevolgen voor werknemers en werkgevers. Upgrade Jezelf gaat over talenten ontdekken, nieuwe kennis opdoen en vaardigheden aanleren, bijvoorbeeld door her-, bij- of omscholing.

Upgrade jezelf(externe link)