De Stichting Stadstoezicht Kampen verzorgt de afhandeling van gevonden en verloren voorwerpen voor de gemeente Zwartewaterland. Kijk voor een overzicht van gevonden en verloren voorwerpen in Zwartewaterland op de website van Stadstoezicht Kampen.

Verloren voorwerpen melden

Verloren voorwerpen kunt u digitaal melden bij Stadstoezicht Kampen of u kunt bellen naar 038-331 1134. U kunt uw melding ook doen bij de receptie van het gemeentehuis Zwartewaterland in Hasselt. We geven uw gegevens dan door aan Stadstoezicht Kampen.

Gevonden voorwerp afgeven

Voorwerp gevonden? Deze kunt u afgeven aan balie van het gemeentehuis Zwartewaterland in Hasselt tijdens de openingstijden. We noteren de gegevens van de vinder, deze sturen we samen met het voorwerp naar Stadstoezicht Kampen.

Benieuwd wanneer u een voorwerp kunt afgeven op het gemeentehuis?

Bekijk op deze pagina onze openingstijden!

Is het voorwerpen gevonden?

Is het voorwerp gevonden? Dan neemt Stadstoezicht contact met u op. U overlegt met Stadstoezicht waar u het voorwerp kan ophalen. In Kampen óf aan de balie van het gemeentehuis in Hasselt.

Bereikbaarheid

U kunt Stadstoezicht Kampen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bellen. Het telefoonnummer van Stadstoezicht Kampen is 038-331 1134.

Hebt u gevonden wat u zocht?