De Stichting Stadstoezicht Kampen verzorgt de afhandeling van gevonden en verloren voorwerpen voor de gemeente Zwartewaterland.  Kijk voor een overzicht van gevonden en verloren voorwerpen in Zwartewaterland op de website van Stadstoezicht Kampen.

Verloren voorwerpen melden

Verloren voorwerpen kunt u digitaal melden bij Stadstoezicht Kampen of telefonisch via T 038-331 1134. U kunt ook terecht bij de receptie van het gemeentehuis Zwartewaterland in Hasselt. Uw gegevens worden dan doorgegeven aan Stadstoezicht Kampen.

Gevonden voorwerp afgeven

De vinder kan het gevonden voorwerp afgeven aan de balie van het gemeentehuis Zwartewaterland in Hasselt tijdens de openingstijden. De gegevens van de vinder worden genoteerd en samen met het voorwerp naar Stadstoezicht Kampen gestuurd.

Benieuwd wanneer u een voorwerp kunt afgeven op het gemeentehuis?

Bekijk op deze pagina onze openingstijden!

Is het voorwerpen gevonden?

Is het voorwerp gevonden? Dan wordt u door Stadstoezicht op de hoogte gesteld. U kunt het voorwerp in overleg met Stadstoezicht afhalen in Kampen óf aan de balie van het gemeentehuis Zwartewaterland in Hasselt.

Bereikbaarheid

Stadstoezicht Kampen is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor informatie over gevonden of verloren voorwerpen T 038-331 1134.

Hebt u gevonden wat u zocht?