Het nieuwe bestemmingsplan ziet op de ontwikkeling van de tweede fase van de woonwijk Tag West te Genemuiden. Het nieuwe bestemmingsplan voorziet in de bouw van circa 240 woningen in een mix van rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen in verschillende stijlen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend: De gemeenteraad van Zwartewaterland heeft op 7 april 2022 besloten het bestemmingsplan “Tag West fase 2” vast te stellen. De gemeenteraad heeft besloten om voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 20 april 2022 tot en met 31 mei 2022 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen in die periode worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1896.BP0076-VS01. (Kopieer het planidentificatienummer. Klik in ruimtelijkeplannen.nl op 'plannen zoeken' en plak het planidentificatienummer in het zoekveld 'zoek op plannaam of -nummer').

De papieren versie van het bestemmingsplan is enkel op afspraak in te zien in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.
 

Heeft u gevonden wat u zocht?