Op deze website ontdekt u op verschillende manieren welke kaders belangrijk zijn voor uw initiatief. Dit kan per gebied. Zwartewaterland is in vijf deelgebieden verdeeld: de kernen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis, het buitengebied en de kleine kern Kamperzeedijk. Via de kaart kunt u per gebied zien welke thema’s er in het gebied spelen, welke waarden het gebied heeft en welke ambities we voor het gebied hebben benoemd.

Op de kaart zijn de drie grote kernen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis onderverdeeld in een aantal gebieden: het centrum, woongebied en bedrijventerrein. U komt bij een gebied uit door te klikken op de kaart. Per gebied leest u welke ontwikkelingen er zijn op verschillende thema’s. En hoe de gemeente omgaat met deze ontwikkelingen. Voorbeelden van thema’s die genoemd worden, zijn cultuur, economie, klimaat, onderwijs en wonen.

Naar de kaart(externe link)

Past een project dat u wilt realiseren binnen de kaders van de gemeente, zoals opgenomen in deze omgevingsvisie, maar ook in het omgevingsplan? Dan kunt u als initiatiefnemer rekenen op een positieve houding van de gemeente.

Heeft u gevonden wat u zocht?