KIES staat voor Kinderen In Echtscheidings Situaties. KIES is voor alle jongeren die een scheiding hebben meegemaakt.

KIES staat voor Kinderen In Echtscheidings Situaties. KIES is een programma met 8 bijeenkomsten van ruim een uur. De bijeenkomsten voor de kinderen vanaf groep 4 t/m 8 zijn onder schooltijd. KIES is voor alle jongeren die een scheiding hebben meegemaakt. Het maakt niet uit of het lang geleden is of dat je ouders net uit elkaar zijn. Het kan fijn zijn om er eens over te praten met leeftijdgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt. 

Startdatum en locatie

Tijdens het schooljaar is er in elke kern een KIES training. De startdatum hangt af van het aantal personen dat zich opgeeft. De grootte van de groep is 6 tot 8 personen. De locaties van de training bepalen we op basis van de aanmeldingen.

Aanmelden

Aanmelden voor een van deze trainingen kan in overleg met school en ouder(s)/verzorger(s) Aanmelden gaat via de gemeente. Stuur een e-mail naar sociaaldomein@zwartewaterland.nl. Zet bij de aanmelding naam en adres, telefoonnummer, emailadres, geboortedatum en de school van het kind. Voor inhoudelijke vragen over de cursus kunt u bellen of mailen met Aukje van den Arend. Telefoonnummer: 06 – 2252 8300, mailadres: a.vandenarend@zwartewaterland.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?