Ben je als kind gedupeerd door de kinderopvangtoeslagaffaire? Dan is er voor jou de kindregeling. Deze regeling bestaat uit een geldbedrag van de overheid. En hulp van de gemeente. Wil je dat wij je helpen? Neem contact op met ons.

Heb je recht op de kindregeling? Dan krijg je vanzelf een brief thuis. Deze brief is van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toelagen (UHT). In die brief staat meer uitleg. Hoeveel geld je krijgt, hangt af van je leeftijd op 1 juli 2023.

Wil je meer informatie over het geldbedrag waar je recht op hebt? Kijk op de website van de Belastingdienst(externe link).

Hulp van de gemeente

Je kunt ook ons om hulp vragen. Die hulp is gratis. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij het volgen van onderwijs. Of bij je werk. Of als je niet zo lekker in je vel zit. Maar ook als je nu zelf een gezin hebt. En het in je gezin nu niet lekker loopt.

Contact opnemen

Wil je onze hulp? Bel of app met consulent participatiewet Wyneke Wiskerke op 06-12191183. Of mail naar sociaaldomein@zwartewaterland.nl. Zet in het onderwerp van de mail dat het gaat om de Kinderopvangtoeslagaffaire. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Zet je in je mail ook je naam en telefoonnummer? Dan kunnen we snel contact met je opnemen.

In een eerste gesprek kijken we samen wat je nodig hebt. En hoe wij je als gemeente daarbij kunnen helpen. Daarna maken we samen een plan van aanpak.