Cursus positief opvoeden voor twee doelgroepen

Er is een cursus voor ouders van kinderen van 1 tot 12 jaar én voor ouders van tieners van 12 tot 16 jaar. Beide cursussen bestaan uit vier avonden en een slotavond, waarbij wij de actuele coronamaatregelen in acht nemen.

Aukje van den Arend, onze consulent jeugd, verzorgt de cursussen positief opvoeden. “Positieve aandacht doet groeien en dat vormt dan ook de basis van deze cursus. Als een kind iets doet wat niet mag, verdient het een nieuwe kans om het goed te doen. Tijdens de cursus doen ouders actief mee om vervolgens zelf te kiezen welke vaardigheden het best bij hun passen. Indien mogelijk zou het fijn zijn als ouders samen deelnemen aan de cursus.”
 

Cursusdata 

Er is op dit moment geen cursus gepland.

De cursus bestaat uit 5 avonden en wordt gegeven bij 't Olde Staduus in Genemuiden.
De avonden starten om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur. Voor de cursus positief opvoeden, inclusief werkboekje, vragen we een eigen bijdrage van €15,00.

Aanmelden en vragen

Heeft u interesse? Dan kunt u een e-mail sturen naar a.vandenarend@zwartewaterland.nl om u aan te melden. Wilt u nog meer informatie ontvangen? Dan kunt u ook een e-mail sturen aan a.vandenarend@zwartewaterland.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?