Van harte gefeliciteerd met jullie ondertrouw!

Ik ben Patrick van Campenhout (1977) en woon in Hasselt. Sinds 2008 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Zwartewaterland.

Ik ben een levensgenieter. Ik houd van leuke weekendjes weg naar leuke steden en lekker (uit)eten. Ik houd van de mooie dingen in het leven en geniet met volle teugen wanneer de mensen om mij heen gelukkig zijn.

De twee belangrijkste redenen om deze prachtige functie uit te oefenen zijn: de ceremonie zo persoonlijk en speciaal mogelijk maken voor jullie als bruidspaar en omdat ik in deze functie regelmatig deelgenoot mag zijn van wat voor velen één van de mooiste dagen uit iemands leven is!

Ik vind het belangrijk dat de huwelijksceremonie bij jullie past. Dat deze plaatsvindt op een manier die jullie nu misschien al wel voor ogen hebben. Vandaar dat ik graag van tevoren bij jullie thuis afspreek om dit door te spreken en natuurlijk om alle mooie verhalen van jullie te horen over bijvoorbeeld de eerste ontmoeting, de eerste kus of het huwelijksaanzoek.

Ik wens jullie de mooiste dag van jullie leven toe!

Wellicht tot ziens.