Onze gemeentelijke organisatie

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren wij de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal, en kwaliteitsgericht.

Binnen de organisatie is er weinig hiërarchie. We werken niet langs, maar met elkaar. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken. 

Vanzelfsprekend hebben we moderne arbeidsvoorwaarden. Thuis werken is mogelijk. En in overleg kun je zelf je werktijden bepalen. We spannen ons in voor een gezond en aangenaam werkklimaat. Er is veel ruimte voor informeel contact, innovatieve ideeën en we vinden plezier op de werkvloer belangrijk!

Werken bij onze gemeente

Zoek jij een maatschappelijk betrokken baan waarin je de vrijheid hebt om het beste uit jezelf te halen? Bekijk dan onze vacatures en maak het verschil.

Wil je weten hoe het is om bij de gemeente Zwartewaterland te werken? Collega's nemen je graag mee de organisatie in.

Vanuit ons kantoor in Hasselt, aan de rand van de binnenstad, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Heeft u gevonden wat u zocht?