Hoi! Op deze pagina lees je alles over Jong! Zwartewaterland. Wij zijn het jongerenwerk in onze gemeente. We zijn er voor alle jongeren in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.

Erik Schotkamp, jongerenwerker

Op deze foto staat Erik Schotkamp, jongerenwerker

Bel: 06-25472404
Mail: e.schotkamp@zwartewaterland.nl

Hoi! Ik ben Erik. Sinds 1 december 2022 ben ik jongerenwerker in Zwartewaterland. Daarvoor was in militair en begeleidde ik jongens en meiden in hun opleiding tot onderofficier. Dat komt nu handig van pas bij mijn werk als jongerenwerker. Ik doe ook nog een opleiding toegepaste psychologie. Ook dat kan ik goed gebruiken bij het jongerenwerk. Ik ben een rustige persoon en kan goed luisteren. Zie je mij ergens in Zwartewaterland en wil je iets kwijt? Spreek me gerust aan. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Henk de Jonge, jongerenwerker

Op deze foto staat Jongerenwerker Henk de Jonge

Bel: 06-15278719
Mail: h.dejonge@zwartewaterland.nl

Hey! Ik ben Henk. Sinds 1 april 2023 werk ik als jongerenwerker in Zwartewaterland. Voorheen ondersteunde ik kwetsbare jongeren in een trainingshuis om zelfstandig te kunnen wonen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, muziek te maken, mijn vrienden te zien en de natuur in te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en als het nodig is te helpen. Heb je iets op je hart of wil je een gezellig praatje maken? Laat je horen!    

Gezond en Gelukkig Zwartewaterland

De gemeente Zwartewaterland en maatschappelijke organisaties streven naar een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland. Voor jongeren betekent dit dat zij gezond en veilig opgroeien en kansen krijgen. Het jongerenwerk sluit daarbij aan. Het jongerenwerk wordt vroeg ingezet om jongeren in hun kracht te zetten en problemen te voorkomen. 

Aanspreekpunt

Ben je niet jong, maar wil je wel graag iets met ons delen over of voor jongeren? Bijvoorbeeld een idee of zorg? Neem gerust contact met ons op!