De gemeente Zwartewaterland is aangesloten op de Berichtenbox. De Berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde brievenbus op mijn.overheid.nl. Hierin ontvangt u digitale post van de overheid zoals van de Belastingdienst, RDW of UWV. En dus ook van de gemeente Zwartewaterland. De Berichtenbox is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Uw aanslagen gemeentelijke belastingen ontvangen via Berichtenbox

Wilt u uw aanslagen gemeentelijke belastingen ook digitaal ontvangen? Dan moet u dit (eenmalig) zelf instellen. Wilt u de aanslagen via de post ontvangen? Dan hoeft u niets te doen.

Mijn overheid.nl 

Hoe werkt de Berichtenbox?

Post digitaal ontvangen gaat makkelijk en snel. U kunt u aanmelden via mijnoverheid.nl. Kies onder 'Instellingen' voor 'Organisaties Berichtenbox' en klap de lijst uit bij 'Gemeenten'. Als u Gemeente Zwartewaterland aanvinkt, ontvangt u onder andere de aanslagen gemeentelijke belastingen via de Berichtenbox.
In uw Berichtenbox kunt u vervolgens berichten ontvangen, onbeperkt bewaren en beheren. Als er een nieuw bericht in uw Berichtenbox zit, ontvangt u hiervan een melding via uw e-mail. U geeft zelf aan of u meldingen wilt ontvangen (d.m.v. het doorgeven van uw e-mail adres).

Heeft u gevonden wat u zocht?