We bieden je graag ruimte en verantwoordelijkheid. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden en een passende waardering bij.

Salaris

Medewerkers ontvangen een prima salaris. De hoogte hangt af van je kennis en ervaring. Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) dat je naar je eigen wensen kunt inrichten. 

Individueel keuzebudget (IKB)

De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris. Je mag zelf bepalen waarvoor je het geld gebruikt. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Met het budget kun je bijvoorbeeld:

  • extra verlofuren kopen
  • extra geld krijgen door het uit te laten betalen
  • opleidingen volgen
  • vakbondscontributie betalen

Reiskostenvergoeding

Je ontvangt een vergoeding voor woon-werkverkeer, waarbij je per kilometer het door de belastingdienst maximaal te vergoeding bedrag krijgt. 
Ga je voor je werk op pad, is er geen dienstauto beschikbaar en gebruik je hiervoor je eigen auto? Dan krijg je een vergoeding van € 0,37 per kilometer.

Werkweek

Een volledige werkweek is 36 uur. Vaak kun je ook parttime werken. We kennen flexibele werktijden, uiteraard in overleg. Voor sommige functies is het nodig om op vaste tijden te werken.

Verlof

Het verlof bij een voltijddienstverband is 194,4 uur per jaar. Met het individueel keuzebudget kun je ook extra verlof kopen. Daarnaast zijn we vrij op Bevrijdingsdag .

Ouderschapsverlof

Met de regeling Ouderschapsverlof willen wij het voor de medewerkers mogelijk maken om werk en privé zo goed mogelijk te combineren. Naast de wettelijke mogelijkheden, zijn er in de cao ook aanvullende mogelijkheden voor (deels) betaald ouderschapsverlof.

Pensioenvoorziening

Medewerkers van de gemeente zijn bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) verzekerd van een goede pensioenvoorziening.

Zorgverzekering

Er zijn collectieve contracten afgesloten met zorgverzekeraars: CZ , IZA en Menzis. Je krijgt hier korting op de premie. Daarnaast krijg je een tegemoetkoming in de premie van de gemeente.

Collectiviteitskorting

Als je bij ons werkt, kun je collectiviteitskorting krijgen bij zorgverzekeraars IZA, CZ en Menzis, zoals eerder beschreven. Daarnaast krijg je collectiviteitskorting bij Centraal Beheer, inkoopcoörperatie OverdeIJssel en is er mogelijkheid tot privélease bij GroenRijden.

Balans werk en privé

We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk voor onze medewerkers. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om op verschillende locaties en incidenteel thuis te werken.

Persoonlijke ontwikkeling

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en faciliteren het volgen van opleidingen en trainingen. Je hebt verder toegang tot de e-learning omgeving van de Zwartewaterland Academie.

Rechtspositie

Medewerkers in dienst van onze gemeente, vallen onder de CAO Gemeenten. In de CAO Gemeenten vind je alle afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie, verlof en pensioen. Onze lokale regelingen hebben wij beschreven in een personeelshandboek. Deze regelingen komen in een later stadium aan de orde.

Heeft u gevonden wat u zocht?