Wij onderzoeken hoe u gebruik maakt van de openbare ruimte. U kunt hierbij denken aan het maken van een ommetje, sporten, buiten spelen, buiten chillen, winkelen of ergens op bezoek te gaan. Wij zijn benieuwd of u kansen ziet voor verbetering. We houden daarom een digitale enquête. Deze enquête kunt u invullen op uw computer, laptop, tablet of telefoon. U kunt tekenen op kaart, typen en eigen foto’s uploaden. Het invullen is anoniem en kost ongeveer 10 minuten.

Wilt u de enquête voor maandag 23 maart invullen? 

Vul de enquête in

Wat doen wij met de resultaten van de enquête?

De gemeente maakt beleid over de openbare ruimte. In dit Buitenruimteplan leggen we de plannen en de doelen voor de openbare ruimte voor de komende jaren vast. We willen graag meenemen wat u belangrijk vindt bij het buiten spelen, bewegen en ontmoeten. 

Met wat u ons laat weten maken wij een kansenkaart voor uw dorp of stad. Een kansenkaart brengt in beeld waar kansen zijn voor maatregelen of activiteiten. Het gaat om de kansen die bijdragen aan buiten spelen, bewegen en ontmoeten. 

Neem bij vragen contact op!

Heeft u vragen over het online invullen van de enquête? Dan kunt u contact opnemen met Madeleine Frelier via m.frelier@zwartewaterland.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?