Aan de online informatiebijeenkomst van 25 augustus 2020 ‘Hoe verduurzaam ik mij huis slim en betaalbaar?’ deden ruim 40 woningeigenaren mee. Om nog meer woningbezitters te bereiken is de gratis webinar online beschikbaar tot en met 11 oktober. Deelnemers krijgen informatie over de mogelijkheden om thuis energie te besparen en over mogelijke subsidies en regelingen. Na het volgen van de webinar ontvangen zij een gratis energiebespaartas t.w.v. 75 euro.

Meld je aan en bekijk de webinar op een zelfgekozen moment

Tot en met 11 oktober kunnen woningeigenaren de bijeenkomst bekijken op een voor hen gewenst moment. Deelname is gratis. Aanmelden hiervoor kan via onderstaande knop. 

Aanmelden webinar 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?'

Deelnemers ontvangen gratis energiebespaartas en adviesgesprek

Na het bekijken van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden of bij Hubo Veld in Zwartsluis. In deze tas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart, dit wordt tijdens de bijeenkomst verder toegelicht. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies over hun woning krijgen van een energieadviseur.