De eerste online informatiebijeenkomst, april dit jaar, was met ruim 125 deelnemers een groot succes. Op dinsdag 25 augustus organiseren de gemeente, samenwerking duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland daarom een tweede online informatiebijeenkomst. Dankzij de input van de deelnemers is deze bijeenkomst verder verbetert. Wethouder Rietman: “De subsidie op isolatie is onlangs verhoogd, waardoor isoleren nog voordeliger is. Het perfecte moment om stappen te zetten!”

Informatie over energiebesparende maatregelen

Tijdens de uur durende informatiebijeenkomst worden woningeigenaren geïnformeerd over de mogelijkheden om energie te besparen in huis. Welke mogelijkheden zijn er? Wat kost het én wat levert het op?  Zij krijgen antwoord op vragen als ‘Mijn CV-ketel is aan vervanging toe, moet ik een nieuwe of is een warmtepomp ook een optie?’ Tijdens de bijeenkomst ontvangen deelnemers ook informatie over de mogelijke subsidies en regelingen. In vergelijking tot de eerste bijeenkomst is er nu nóg meer ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst is achteraf op ieder gewenst moment terug te kijken.
 

Deelnemers ontvangen gratis energiebespaartas en adviesgesprek

Na afloop van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, bij Hubo Veld in Zwartsluis of bij Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden. In deze tas zitten energiebesparende producten (t.w.v. €75,-) en een kortingskaart. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek,  energieadvies krijgen van een energieadviseur. Vele woningeigenaren hebben al gebruik gemaakt van deze hulp, waardoor hun huis verder is verduurzaamd.
 

Aanmelden voor deelname aan de online informatiebijeenkomst

Aanmelden kan via de onderstaande button.

Aanmelden!