Ruim veertig inwoners namen deel aan de online bijeenkomst

Ruim veertig woningeigenaren uit de gemeente Zwartewaterland namen op 25 augustus deel aan de online informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst ontvingen zij onder andere informatie over de mogelijkheden om thuis energie te besparen en over mogelijke subsidies en regelingen. De deelnemers waren positief over de bijeenkomst, gemiddeld beoordeelden zij deze met een acht!
 

De online informatiebijeenkomst is een week lang gratis te bekijken

Van maandag 28 september tot en met maandag 11 oktober is de informatiebijeenkomst online beschikbaar, zodat meer woningeigenaren de bijeenkomst kunnen bekijken op een voor hen gewenst moment. U kunt zich hier aanmelden
 

Deelnemers ontvangen gratis energiebespaartas en adviesgesprek

Na het bekijken van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden of bij Hubo Veld in Zwartsluis. In deze tas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart, dit wordt tijdens de bijeenkomst verder toegelicht. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies over hun woning krijgen van een energieadviseur. 
 

Hasselt, 23 september 2020