Home > Omgevingswet > Omgevingsvisie > Reisbureau Kijk '38

Reisbureau Kijk '38

afbeelding logo reisbureau kijk 38Reisbureau Kijk’38 biedt tien reisbestemmingen naar een toekomstbestendig Zwartewaterland. Het reisbureau is mobiel en heeft in april, mei en juni 2018 op verschillende plekken in de gemeente gestaan. In het reisbureau kon u uw kijk op fijn wonen, werken en leven in de gemeente kenbaar maken. Nu en in de komende 20 jaar. Stond uw “droombestemming” er niet tussen? Dan hebben wij die toegevoegd. Zo maken we samen de Omgevingsvisie Zwartewaterland.


Tussentijdse resultaten

Reisbureau Kijk '38 is met de uitkomsten aan de slag gegaan en heeft de tussentijdse resultaten op 7 juni 2018 gedeeld met de gemeenteraad. 

Download de presentatie 

Hoofdopgaven en deelgebieden Omgevingsvisie Zwartewaterland

Uit de gesprekken met u in het Reisbureau zijn de hoofdopgaven voor de Omgevingsvisie Zwartewaterland ontstaan. Deze zijn op 29 november 2018 vastgesteld door de gemeenteraad. Het raadsbesluit over de hoofdopgaven en deelgebieden voor de Omgevingsvisie Zwartewaterland vindt u hier:

Raadsbesluit

Vervolgens gingen we afgelopen mei en juni met u in gesprek tijdens de Ontmoetingen met als doel de hoofdopgaven verder uit te werken.

De reisbestemmingen

“Reisbureau Kijk’38” biedt tien reisbestemmingen naar een toekomstbestendig Zwartewaterland. Bekijk ze hieronder (klik op een afbeelding om te vergroten):

 • Veiligheid

  Veiligheid
 • Cultuur en landschap

  Cultuur en landschap
 • Gezonde leefomgeving

  Gezonde leefomgeving
 • Leefbaarheid

  Leefbaarheid
 • Recreatie

  Recreatie
 • Nieuwe reisbestemming

  Nieuwe reisbestemming