KWS Infra BV voert in opdracht van de provincie Overijssel groot onderhoud uit aan de N331/N334 bij Zwartsluis. De werkzaamheden vinden plaats in de avond en nacht van maandag 12 oktober 2020 vanaf 19.00 tot uiterlijk 07.00 uur de volgende ochtend tot uiterlijk 18 december 2020. Op de vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond zijn er geen werkzaamheden.
 

De werkzaamheden worden uitgevoerd op de N334 ‘Het Singel’ vanaf kruising Berkenlaan/Schoolstraat tot aan de Zomerdijk. Het fietspad om de rotonde neemt de aannemer ook mee in de werkzaamheden. Daarnaast wordt het straatwerk van twee bushaltes vernieuwd.
 

Omleiding tijdens nachtwerkzaamheden 

Tijdens de nachtwerkzaamheden wordt de weg op 4 plekken afgezet: 

  • Bij de rotonde Zomerdijk – Blauwehandsweg. Het bestemmingsverkeer richting Zwartsluis kan doorrijden tot de afslag Het Singel – Zomerdijk
  • Bij de rotonde Het Singel – Rondweg
  • Bij de rotonde Het Singel – Weteringallee – Zomerdijk 
  • Bij de afslag Het Singel – Zomerdijk (op de N334)

Tijdens de nachtwerkzaamheden gelden omleidingsroutes. De provincie Overijssel leidt om via gelijkwaardige N-wegen, om zo een veilige en goede doorstroming te houden. Het verkeer richting Genemuiden wordt omgeleid via Sint Jansklooster – Vollenhove. Het verkeer in de richting van Wanneperveen/Giethoorn wordt omgeleid via Vollenhove.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden en de omleiding, kijk dan op www.overijssel.nl/N331N334.

Hasselt, 12 oktober 2020