Ben jij die doortastende KCC medewerker die voor een tevreden klant gaat? Wil je werken in een team met enthousiaste medewerkers? Dan is dit je kans! 
De Gemeente Zwartewaterland zoekt een KCC Medewerker voor 22 uur!
 

Wat ga je doen?

Jij bent het visitekaartje van de organisatie voor onze inwoners en ondernemers. Voor meerdere kanalen (hoofdzakelijk telefonie, daarnaast ook social media en meldingen openbare ruimte) ben jij het eerste  aanspreekpunt voor zowel de gemeente Zwartewaterland als Steenwijkerland. Je vindt het leuk om met gerichte vragen de vraag achter de vraag te ontdekken. Je probeert zoveel mogelijk vragen zelf te beantwoorden maar je weet ook precies wie je van de vakafdeling moet benaderen voor meer complexe vraagstukken. Je denkt mee en je denkt in oplossingen. Dat alles doe je in een team van enthousiaste collega’s. Het KCC van de Gemeente Zwartewaterland is gehuisvest op locatie van het gemeentehuis van Steenwijkerland.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo3-opleiding 
 • Je hebt ervaring met soortgelijk werk 
 • Je bent communicatief sterk en hebt een politieke antenne
 • Je bent flexibel, nauwkeurig, dienstverlenend en je hebt een positieve instelling

Dit bieden wij jou

Als medewerker KCC kan je op basis van een 36-urige werkweek rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van € 1.934,- tot maximaal € 3.323,- (schaal 6), afhankelijk van je vooropleiding en ervaring
 • Trainingen en opleidingen
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%: dit budget kun je laten uitbetalen, besteden aan extra vrije dagen, het opnemen van verlof of het volgen van een studie
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling bij ABP
 • Betaald ouderschapsverlof
 • Een tegemoetkoming in de zorgverzekering en collectieve premiekorting
 • Een jaarcontract, dat bij goed functioneren kan worden omgezet in een vast dienstverband

Beleef de Gemeente Zwartewaterland

De gemeente Zwartewaterland bestaat uit 3 kernen en een mooi buitengebied. Genemuiden staat bekend om zijn grootschalige tapijtindustrie van internationale allure. Hanzestad Hasselt kent een rijke en eeuwenoude historie. Zwartsluis heeft veel watersport en scheepsbouw en fungeert als toegangspoort naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zwartewaterland is dus een bedrijvige én een groene gemeente, prachtig gelegen aan het Zwartewater. Belangrijk daarbij is het behoud van evenwicht tussen economie en ecologie. Kenmerkend is verder het respect van de mensen naar elkaar en de betrokkenheid van de gemeenschappen bij onze samenleving. 

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren we de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal en kwaliteitsgericht.

Onze organisatie kent weinig hiërarchie en veel korte lijnen. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend moderne arbeidsvoorwaarden. 

Enthousiast geworden?

Wil jij samen met ons deze uitdaging aangaan? Stuur dan snel je CV, je kan reageren tot 30 september 2023.

Stuur je CV(externe link)

Heb je vragen?

Neem dan contact op. Je kunt je vragen over deze vacature stellen aan Maaike Moorman, Teamleider. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Femke Beltman, Recruiter. Je bereikt hen via telefoonnummer 14 038