Op de website van de Rijksoverheid vindt u een overzicht van landelijke regelingen die tot doel hebben de financiële gevolgen van het coronavirus voor ondernemers te beperken. Heeft u vragen over lokaal beleid voor ondernemers? Neem dan contact op met het ondernemersloket via ondernemersloket@zwartewaterland.nl of via telefoonnummer 14 038 (vijf cijfers) of met het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle

Regeling Omzetgarantie WMO Zwartewaterland

De gemeente Zwartewaterland vindt het belangrijk dat inwoners die zorg of ondersteuning vanuit de Wmo krijgen, dit ook in coronatijd blijven krijgen. Daarom heeft de gemeente besloten om de aanbieders van Wmo-ondersteuning door te betalen. Ook als de zorg op dit moment op een andere manier of minder wordt gegeven. Meer over deze regeling is te vinden op de pagina Regeling Omzetgaratnie WMO Zwartewaterland.

Regio Zwolle Brigade helpt ondernemers uit Corona-crisis

Ondernemers in Regio Zwolle krijgen gratis hulp om hun bedrijven gezond door de coronacrisis te loodsen. De steun is gebundeld in de ‘Regio Zwolle Brigade’ en bestaat uit: 

  1. Voorlichting over hulpvoorzieningen
  2. Meldpunt onder- en overbezetting 
  3. Hulp op maat van businessexperts

Deze ondersteuning komt bovenop de financiële hulp van het Rijk. Het doel is het behoud van werk- en innovatiekracht binnen bedrijven in Regio Zwolle.

Lees meer over de hulp van Regio Zwolle Brigade.
 

Heeft u gevonden wat u zocht?