Home > Inwoners > Vacatures > Vacature twee algemeen medewerkers buitendienst

Vacature twee algemeen medewerkers buitendienst

De openbare ruimte is van ons allemaal. Wil jij je inzetten voor een schoon, duurzaam en veilig Zwartewaterland? Werk je graag in de buitenlucht? Kom dan ons team versterken!

Wij zoeken twee

Algemeen medewerkers Buitendienst

voor elk 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar medewerkers met enthousiasme en verschillende kwaliteiten. Samen met je team ben je o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud aan wegen, groen, riolering, begraafplaatsen en straatmeubilair in onze mooie gemeente.

Jouw werkzaamheden

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie aan. Als medewerker buitendienst verricht je onderhoudswerkzaamheden aan bermen, watergangen en waterbouwkundige kunstwerken, wegen, speeltoestellen, straatmeubilair en gemeentelijke gebouwen. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk om klachten over de openbare ruimte op te lossen. Je wordt ingezet bij gladheidbestrijding, calamiteitendienst en overige buitendienstactiviteiten. Ook kun je collega’s op de begraafplaatsen, bij rioolonderhoud of afvalinzameling waarnemen of assisteren.

Wat wij van je vragen

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, vaktechnische kennis en vaardigheden in het signaleren van gebreken aan straat- en verkeersmeubilair, bedienen van machines, voertuigen en apparatuur. Je hebt bij voorkeur het rijbewijs B / BE / C. Ook ben je in het bezit van het diploma basisveiligheid (VCA) of bereid om dit te behalen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Werken op onregelmatige tijden is voor jou geen probleem, evenmin als meedraaien in de gladheidbestrijding. Je bent breed inzetbaar, servicegericht en hebt een flexibele instelling.

Wat wij bieden

Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring bieden wij voor deze brede en uitdagende functie een salaris conform schaal 5 van de salaristabel gemeenteambtenaren (minimaal € 1.705,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Naast het salaris heb je recht op inconveniënten toeslag en een piketvergoeding winterdienst. Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Ook heeft de gemeente Zwartewaterland goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie of genoemde taken, kun je contact opnemen met Karst Beens (T 14 038). Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met het team Personeelszaken (T 14 038).

Solliciteren?

Mail dan je sollicitatiebrief en CV vóór 20 februari 2019 naar sollicitatie@zwartewaterland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.