Home > Inwoners > Vacatures > Vacature Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling - Planoloog

Vacature Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling - Planoloog

Dit item is verlopen op 09-02-2018.

De gemeente Zwartewaterland ligt in Noordwest Overijssel en heeft ruim 22.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de drie hoofdkernen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis, elk met hun eigen identiteit en kernmerken, en het buitengebied met de kleinere kernen en buurtschappen. De hoofdkernen zijn aan elkaar verbonden door de rivier het Zwarte Water. Wij zijn trots op de betrokken gemeenschap, een actief verenigingsleven en veel ondernemerschap. De Zwartewaterlandse samenleving is continu in beweging en de gemeente beweegt mee. De gemeente Zwartewaterland geeft inwoners, maatschappelijke instellingen en ondernemers ruimte om zelf initiatieven te ontplooien. Hierbij staan de kerncompetenties kwaliteit gericht, tactvol communiceren, resultaat gerichtheid en reflecteren centraal.

Wij zoeken een:

Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling - Planoloog (32 - 36 uur per week).

Wij zoeken een beleidsadviseur met ruime ervaring in het begeleiden van bestemmingsplantrajecten. Daarnaast ben je bekend met het begeleiden en beoordelen van complexe initiatieven op wenselijkheid en toegevoegde waarde. Je bent verantwoordelijk voor verschillende ruimtelijke projecten van planvoorbereiding tot uitvoering. Je bent op zoek naar creatieve oplossingen, geeft alternatieven aan, gericht op het verbeteren van de leefbaarheid en de ruimtelijke kwaliteit in de gemeente. Je onderhoudt contacten met initiatiefnemers en stakeholders en zorgt voor een goede afstemming van ruimtelijke ontwikkelingen in de organisatie.

Je bent op verschillende beleidsterreinen breed georiënteerd en in staat om buiten je eigen taakveld waarde toe te voegen. Zwartewaterland is een ondernemende gemeente met veel industrie en bedrijven in de agrarische sector. Ervaring hiermee is een pré. Naast deze kerncompetenties ben je vooral creatief, in- en extern klantgericht en besluitvaardig. Je bent omgevingsbewust en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Tot slot beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Je taken bestaan onder andere uit:

• bestemmingsplan / omgevingsplantrajecten begeleiden, waaronder ook het juridische traject
  • adviseren over en begeleiden van complexe ruimtelijke projecten
  • mede invulling geven aan de implementatie van de Omgevingswet (bijv. door middel van pilots

Wij vragen:

• minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld op gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling, planologie of sociale geografie
  • minimaal 5 jaar relevante ervaring
  • ervaring te werken in een dynamische en politiek-bestuurlijke omgeving, waarin je snel kunt schakelen tussen verschillende belangen en oplossingen
  • ruime ervaring met het begeleiden van bestemmingsplantrajecten
  • aantoonbare kennis van de Omgevingswet en de implementatie ervan

Wij bieden:

• afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris conform schaal 10 van de salaristabel gemeenteambtenaren, (minimaal € 2.795,00 en maximaal € 4.225,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband).
  • een mooie uitdaging binnen een ambitieuze en collegiale werkomgeving
  • kansen om je te ontwikkelen door middel van opleidingen en/of trainingen
  • toegang tot de e-learning omgeving van de Zwartewaterland-Academie (inclusief IPad)
  • ruime verlofmogelijkheden volgens het Individueel Keuze Budget (IKB)
  • collectiviteitskorting bij o.a. zorgverzekeraars IZA, CZ en Menzis, korting door lidmaatschap bij inkoopcoöperatie OverdeIJssel en de mogelijkheid tot privélease bij GroenRijden

Informatie/procedure

Je standplaats is Hasselt. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer R. Kok, T 14 038. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met de personeelsadviseur, mevrouw H. van Dieren, T 14 038. De gemeente Zwartewaterland hanteert de NVP sollicitatiecode. Een competentietest kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Bij deze functie hoort het functieprofiel van Medewerker Beleid en Ontwerp B.

Geïnteresseerd?

Heb je belangstelling, dan kun je tot 9 februari 2017 per mail solliciteren naar sollicitatie@zwartewaterland.nl onder vermelding van vacaturenummer 1807.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.