Home > Inwoners > Vacatures > Vacature Civiel Technisch Projectleider

Vacature Civiel Technisch Projectleider

Heb jij ervaring op het gebied van civiele projecten binnen de overheid? Zie jij jezelf in een rol als Technisch Projectleider en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan civieltechnische ontwikkelingen van onze mooie gemeente?

Wij zoeken een:

  • Civiel Technisch Projectleider

voor 36 per week

Als projectleider stuur je uiteenlopende (grootschalige) projecten in de openbare ruimte aan. De opdrachten variëren van planvorming en participatie, contractvorming tot en met de realisatie van projecten. Het gaat om gebiedsontwikkeling, herinrichting centrumplannen en industrieterreinen en groot onderhoud op het gebied van wegen riolen en kunstwerken.

Wij vragen van je

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding. Bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je weet wat er in de samenleving leeft op het gebied van civiele techniek. Je blijft in gesprek met alle betrokkenen, omdat je beschikt over de benodigde klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden. Ondernemerschap, politieke sensitiviteit, helikopterview en overtuigingskracht zijn kenmerken die bij jou passen.

Wij bieden je

Een uitdagende baan in een collegiale werkomgeving! Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring bieden wij voor deze brede en uitdagende functie een salaris conform schaal 10 van de salaristabel gemeenteambtenaren (minimaal € 2.795,- en maximaal € 4.225,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Naast het salaris krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Wij helpen je om je verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Ook heeft de gemeente Zwartewaterland goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten

Voor meer informatie over de functie of genoemde taken, kun je contact opnemen met Antonio de Boer (T 14 038)

Solliciteren

Solliciteren kan tot 28 februari via onderstaande knop

Solliciteren 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.