Home > Inwoners > Vacatures > Vacature Beleidsmedewerkers Sociaal Domein

Vacature Beleidsmedewerkers Sociaal Domein

Word jij de volgende wereldkampioen?

Ben jij een energiek persoon met een no nonsens mentaliteit, die weet van aanpakken? Dan ben jij misschien wel onze volgende wereldkampioen, want wij gaan alleen voor goud. De gemeente Zwartewaterland is een ondernemende gemeente waar het Sociaal Domein op dit moment volop in ontwikkeling is. De handelsgeest en het ondernemende karakter zijn ook binnen de beleidsterreinen van het Sociaal Domein terug te vinden. De gemeente kenmerkt zich door de vele familiebedrijven en tradities, ook in de organisatie werken wij hand in hand samen en staat collegialiteit en integraliteit voorop.

Wij zijn op zoek naar:

TWEE BELEIDSMEDEWERKERS SOCIAAL DOMEIN

32 tot 36 uur / 27 tot 36 uur per week

Durf en talent

Als wereldkampioen ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, implementeren en monitoren van gemeentelijk beleid. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s beleid en uitvoering van de eenheid Sociaal Domein. Je bent breed inzetbaar voor zowel op WMO, Jeugd als Participatiewet. Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om het uitzetten van de kaders en het vertalen van (landelijke) ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Je schrijft samen met je collega’s (meer)beleidskaders, notities en projectplannen en deze implementeer en monitor je. Daarnaast ben je budgethouder en adviseer je de manager en het college. Ware topsport dus!

Wereldkampioen word je niet zomaar

Wij zijn op zoek naar teamgenoten die beschikken over minimaal HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring in het ontwikkelen van gemeentelijk beleid en innovatieve implementatietrajecten.

Allereerst zijn we op zoek naar een aanvoerder (Beleidsmedewerker B 32-36 uur) die samen met het team de doelen weet te bereiken. Je bent goed in staat boven de materie te ‘hangen’ en met enige afstand te kijken wat er nog beter en efficiënter kan. Je bent gedreven, hebt veel ervaring als beleidsmedewerker in het Sociaal Domein en je draagt bij aan de ontwikkeling van het team. Jouw teamgenoten typeren jou als: creatieveling, politiek sensitief, daadkrachtig, analytisch sterk, enthousiast maar vooral een fijne collega.

Daarnaast zijn we op zoek naar een teamplayer (Beleidsmedewerker C 27-36 uur) die samen met de andere teamgenoten gaat voor goud. Dit doe je door nauw samen te werken met onze uitvoering en onze ketenpartners. Op sommige dossier ben je zelf de kartrekker en bij andere dossiers ondersteun je een van je teamgenoten. Deze winnaar typeert zich door: lef, geordend, verantwoordelijk, proactief, praktisch en productief.

Het juiste klimaat moet er zijn

Wij bieden je een uitdagende baan in een ondernemende, uitdagende en collegiale werkomgeving! De gemeente Zwartewaterland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. De functie van Beleidsmedeweker B is ingeschaald in schaal 10, de functie van Beleidsmedewerker C is ingeschaald in schaal 9. Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen

Meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of genoemde taken, neem dan contact op met Hetty Krul – Nijenhuis, adviseur HRM (T 14 038). Wil je meer informatie over de gemeente Zwartewaterland kijk dan verder op deze website of bekijk onze promofilm.

Solliciteren

Wil jij samen met ons deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan voor 22 maart 2019 naar sollicitatie@zwartewaterland.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.10. Geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert: de Aanvoerder” of de Teamplayer”