Home > Inwoners > Vacatures > Vacature Beleidsmedewerker recreatie & toerisme

Vacature Beleidsmedewerker recreatie & toerisme

Ben jij de enthousiaste gedreven medewerker die voor de gemeente Zwartewaterland recreatie en toerisme op de kaart zet? Dan zoeken wij jou.

Gemeente Zwartewaterland werkt aan een goed woon-, werk- en leefklimaat waar (ook) ruimte is voor toerisme en recreatie. Zwartewaterland is een waterrijke gemeente in een prachtig landschap van de IJsselVechtdelta dat rijk is aan historisch en religieus erfgoed. Jaarlijks bezoeken veel toeristen het Hanzestadje Hasselt, een van de oudste bedevaartsoorden van Nederland. Naast het bekende Jacobspad, een pelgrimsroute tussen Uithuizen en Hasselt, biedt de omgeving van Zwartewaterland ruime mogelijkheden voor fiets-, vaar- en wandelroutes. De gemeente Zwartewaterland gaat de komende jaren investeren in wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast wordt een ambitieuze fietsagenda opgesteld waarin belangrijke thema’s als veiligheid, parkeren, fiets delen en elektrische fietsen aan de orde komen. Ook de mogelijkheden voor verblijfsrecreatie zoals stadscampings en campervoorziening worden hierin meegenomen.

Voor deze mooie uitdaging zoeken wij een:

BELEIDSMEDEWERKER RECREATIE EN TOERISME

(economie en vrije tijd) voor 27 per week

Wat ga je doen?

Je gaat een bijdrage leveren aan de recreatie en toerisme agenda van de gemeente Zwartewaterland. Je onderzoekt de mogelijkheden van recreatie en toerisme en stelt beleid op die een bijdrage levert aan de toeristische uitdagingen en doelstellingen van de gemeente. Je fungeert als schakel tussen de beleidsvelden cultuur, erfgoed, communicatie en andere beleidsterreinen die raakvlakken hebben met recreatie en toerisme. Je ontwikkelt het beleid door politiek sensitief zodat het voldoende draagvlak krijgt om te kunnen slagen. Je onderzoekt vrijetijdsvraagstukken en adviseer en ondersteun je recreatiebedrijven bij initiatieven. Je werkt niet altijd volledig aan bovenstaande taakvelden, je kunt ook ingezet worden op andere beleidsterreinen en taakvelden. Hierbij denken wij aan het huisvestingsbeleid van de gemeente en aan aanvragen van subsidieregelingen.

Wie zoeken we?

Een collega met een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Een gedreven en creatieve beleidsmedewerker die out of the box kan denken en prikkelend kan adviseren. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en je kunt omgaan met belangentegenstellingen.

Wij bieden je?

Een uitdagende baan in een collegiale werkomgeving. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring bieden wij een salaris conform schaal 10 van de salaristabel gemeenteambtenaren (minimaal € 2.795,- en maximaal € 4.225,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.  Naast het salaris krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Wij helpen je om je verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Ook heeft de gemeente Zwartewaterland goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jaap Gernaat, beleidsmedewerker recreatie en toerisme. Voor meer informatie over de procedure kun je terecht bij Hetty Krul, HRM adviseur. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 038.

Ben je geïnteresseerd?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 27 augustus 2019.

Solliciteer direct

Waarom werken bij de gemeente Zwartewaterland?

Wij zijn een dynamische organisatie en hebben vier kernwaarden die wij erg belangrijk vinden: integraal, integer, kwaliteitsgericht en participatief. De film legt uit wat we hiermee bedoelen!

Werken bij de gemeente Zwartewaterland

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.