Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Workshop energieneutraal verbouwen op 17 januari

Workshop energieneutraal verbouwen op 17 januari

RSS
Dit item is verlopen op 18-01-2019.

Op 17 januari kunt u als huiseigenaar gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. Heeft u verbouwplannen of wilt u aan de slag met het energieneutraal maken van uw woning? Dan is deze workshop echt iets voor u. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten.

Energieneutraal wonen, wat houdt dit in?

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van uw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Dit kunt u in één keer doen maar ook in stappen.

Woont u in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen, van zes Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt.

Datum en tijd

De workshop wordt gehouden op donderdag 17 januari 2019 van 19:30 tot 21:30 uur in 'De Schakel', Kastanjelaan 3 in Hasselt.

Aanmelden

Heeft u plannen om uw huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld u dan aan voor de workshop bij Energieloket West Overijssel

Hasselt, 18 december 2018