Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Workshop Energieneutraal Verbouwen 9 april 2019

Workshop Energieneutraal Verbouwen 9 april 2019

Dit item is verlopen op 11-04-2019.

Op 9 april kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

Locatie en tijd

De Workshop is op 9 april 19.30  - 21.30 uur bij Hotel Waanders, Rijksweg 12 in Staphorst. U bent van harte welkom. Aanmelden kan via onderstaande link.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in?

De workshop geeft u antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten.

Ondersteuning huiseigenaren

Woont u in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoort u hier meer over.

Aanrader

Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt deze workshop te volgen.

Aanmelden

Hebt u plannen om uw huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld u dan aan voor de workshop via de website van het energieloket www.energieloket-west-overijssel.nl

Hasselt, 1 april 2019