Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Workshop Energieneutraal Verbouwen 20 maart 2019

Workshop Energieneutraal Verbouwen 20 maart 2019

Op 20 maart kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen in Dalfsen. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning. De avond is in de Trefkoele, Ruigedoornstraat 108 van 19:30 uur - 21:30 uur.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in?

De workshop geeft je antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten.

Ondersteuning huiseigenaren

Woon je in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kun je meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoor je hier meer over.

Aanrader

Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt deze workshop te volgen.

Aanmelden

Heb jij plannen om je huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld je dan aan voor de workshop via de website van het energieloket www.energieloket-west-overijssel.nl

Hasselt, 7 maart 2019