Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Nieuwe uitgave gemeentegids. Kloppen uw gegevens nog?

Nieuwe uitgave gemeentegids. Kloppen uw gegevens nog?

In het vierde kwartaal van 2019 verschijnt een nieuwe uitgave van de gemeentegids. De gids is een handig naslagwerk met veel informatie over onze gemeente, verenigingen en organisaties. Maar dan moeten die gegevens wel kloppen. Om van de gemeentegids in 2019 een actuele informatiebron te maken, vragen wij u om uw gegevens te checken of uw vereniging of organisatie aan te melden voor plaatsing in de gids.

Klopt uw vermelding?

Staat uw vereniging of organisatie vermeld in de gids van 2018, dan wordt u benaderd door FMR producties, de uitgever van de gemeentegids. Die vraagt u om uw gegevens te checken. Maar als het contactadres is veranderd, dan kan FMR u mogelijk niet bereiken. Daarom adviseren wij u om ook zelf na te gaan of de gegevens nog actueel zijn. U kunt dit controleren aan de hand van de gids van 2018. Heeft u geen papieren gids meer, kijk dan in de digitale gemeentegids van Zwartewaterland. Hier kunt u de meest actuele gegevens over uw vermelding vinden. De digitale gemeentegids vormt de basis voor de eerstvolgende papieren gemeentegids.

Nieuwe vermelding of wijziging doorgeven?

Staat uw vereniging of organisatie nog niet vermeld in de gemeentegids maar wilt u dit wel? Of wilt u een wijziging doorvoeren in uw huidige vermelding? Neem dan contact op met de uitgever van de gids FMR Producties, bereikbaar via T. 0223-66 14 25 of per e-mail info@lokaaltotaal.nl . U kunt een nieuwe vermelding of wijziging ook doorgeven via de website van FMR Producties LokaalTotaal

Hasselt, 30 juli 2019