Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkend raadslid Astrid Dijkstra

Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkend raadslid Astrid Dijkstra

Drs. Astrid I. Dijkstra heeft tijdens de openbare raadsvergadering van 27 maart 2018 een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Bilder. Zij kreeg de onderscheiding omdat zij 12 jaar lang raadslid was voor de Partij van de Arbeid. Met ingang van de nieuwe raadsperiode legt zij haar taken voor de gemeenteraad neer.

Astrid Irene Dijkstra, geboren op 10 april 1973 in Kloosterburen, werd bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dijkstra was vanaf 16 maart 2006 raadslid voor de Partij van de Arbeid. Zij sluit haar positie binnen de gemeenteraad af na drie volledige ambtstermijnen. Als dank voor haar verdiensten als volksvertegenwoordiger reikte Burgemeester Bilder aan haar de versierselen uit die horen bij de benoeming.

26 maart 2018