Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Inloopbijeenkomst Hasselt Om de Weede op 26 juni

Inloopbijeenkomst Hasselt Om de Weede op 26 juni

Dit item is verlopen op 27-06-2018.

Invulling van fase 1B-Zuid

De gemeente Zwartewaterland organiseert een inloopbijeenkomst over de invulling van fase 1B-Zuid van Hasselt Om de Weede, ‘De Weede Hoven’.

Datum en tijd

De inloopbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 juni 2018 van 19.30 - 21.30 uur in de hal van het gemeentehuis. U kunt vrij in- en uitlopen op de tijd dat het u het beste schikt.

Programma

Er is informatie beschikbaar over de stedenbouwkundige invulling van De Weede Hoven. Denk aan het type woningen, ruimte voor wegen, groen en parkeren. Er zijn medewerkers van buro MA.AN en de gemeente Zwartewaterland aanwezig om een toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden. Zij staan uiteraard ook open voor uw suggesties en/of aanbevelingen.

U bent van harte welkom.

Hasselt om de Weede

Afbeelding: Buro MA.AN