Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Gewijzigde afvalinzameling met de feestdagen

Gewijzigde afvalinzameling met de feestdagen

RSS

Op nieuwjaarsdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Zwartewaterland. De containers worden op een andere dag geleegd. De afvalinzameling van dinsdag 1 januari vindt plaats op zaterdag 5 januari. Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 07.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is geopend tot 16.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. Het ROVA Klantcontactcentrum is geopend tot 17.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. Op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari zijn het milieubrengstation en het Klantcontactcentrum gesloten. 

Inzamelkalender 2019

De inzamelkalender van ROVA voor 2019 is online beschikbaar. Op www.rova.nl/inzamelkalender ziet u eenvoudig en snel of de afvalinzameling op uw adres het komende jaar wijzigt. Ook is de gratis ROVA-app beschikbaar voor uw smartphone. Hiermee kunt u op elk gewenst moment uw persoonlijke inzamelkalender en andere informatie raadplegen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum, via (033) 427 37 77 of kijk op www.rova.nl/contact.

Hasselt, 12 december 2018