Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Burgemeester logt als eerste in op vernieuwde Mijn Zwartewaterland

Burgemeester logt als eerste in op vernieuwde Mijn Zwartewaterland

Op 24 januari 2019 logde burgemeester Bilder als eerste in op Mijn Zwartewaterland, het vernieuwde Persoonlijk Internet Portaal op de website van de gemeente Zwartewaterland. De nieuwe Mijn Zwartewaterland is in een modern jasje gestoken en heeft een aantal nieuwe functionaliteiten.

Belastingzaken inzien en regelen via Mijn Zwartewaterland

Mijn Zwartewaterland is de persoonlijke omgeving van de gemeentelijke website. Inwoners kunnen hier inloggen met DigiD. Net als voorheen is het mogelijk om belastingaanslagen in te zien en WOZ taxatieverslagen te bekijken. In het vernieuwde portaal zijn ook openstaande bedragen zichtbaar en er is een mogelijkheid om een aantal belastingzaken, zoals kwijtschelding aanvragen, direct te regelen. Daarnaast kunnen inwoners zien hoe zij ingeschreven staan in de Basisregistratie Personen (BRP) van gemeente Zwartewaterland.

Burgemeester Bilder: “We willen het onze inwoners graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Het nieuwe portaal biedt een eenvoudige en veilige manier van 24/7 online zaken doen met de gemeente vanaf iedere internettoegang. Online belastingzaken regelen is een begin. In de toekomst hopen we meer persoonlijke zaken onder te brengen bij  Mijn Zwartewaterland”.

burgemeester bilder logt in op mijn zwartewaterland

Hasselt, 24 januari 2019