Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Beursplein Zwartewaterland verplaatst naar dinsdag 27 november 2018

Beursplein Zwartewaterland verplaatst naar dinsdag 27 november 2018

RSS
Dit item is verlopen op 28-11-2018.

Beursplein Zwartewaterland 2018 is verplaatst van 27 september naar dinsdag 27 november 2018. Om van het eerste Beursplein een succes te maken, heeft de organisatie meer tijd nodig. De eerder aangekondigde bijeenkomst voor bedrijven op 19 september 2018 wordt verplaatst naar een nader te bepalen tijdstip.

Beursplein Zwartewaterland staat voor een twee uur durende plein vol ontmoetingen, waarin maatschappelijke organisaties vragen kunnen neerleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemende bedrijven kunnen kijken hoe ze elkaar kunnen versterken en verder helpen. Een maatschappelijke beurs met gesloten portefeuille waarbij betrokkenheid en cultureel ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Andere opzet eerste editie Beursplein

De organisatie heeft dit besluit genomen naar aanleiding van de informatiebijeenkomsten van afgelopen week. Op aangeven van deelnemende bedrijven en maatschappelijke organisaties komen er aanpassingen in de opzet van de eerste editie van Beursplein Zwartewaterland. Zo komt er geen tour langs de kernen maar vindt Beursplein Zwartewaterland plaats op één locatie.

Aanmelden op zwartewaterland.nl/beursplein

Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich op zwartewaterland.nl/beursplein aanmelden voor Beursplein Zwartewaterland 2018.

Hasselt, 18 september 2018