Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Baggerwerkzaamheden Barsbeek in Zwartsluis tussen 24 oktober en 30 november

Baggerwerkzaamheden Barsbeek in Zwartsluis tussen 24 oktober en 30 november

De gemeente gaat samen met het waterschap Drents Overijsselse Delta binnenkort baggeren in de Barsbeek in Zwartsluis. De werkzaamheden zijn tussen 24 oktober en 30 november 2018. De bagger wordt op diverse plekken in de wijk opgeladen daarna via de Veneweg afgevoerd naar een weiland waar het verspreid wordt.

Planning

Op onderstaande kaart is de planning met kleur aangegeven. Klik op een kleur om de planning voor dat gedeelte te lezen. De laadlocaties zijn met rood aangegeven. Hier laadt een kraan de verzamelde bagger in kiepers die de bagger afvoeren. In het oranje gedeelte wordt met tussenpozen gebaggerd. Woont u in dit gedeelte? Dan wordt u een paar dagen voor het baggeren begint op de hoogte gebracht.

Wilt u uw boot verplaatsen?

De gemeente verzoekt u uw boot te verplaatsen, een paar dagen voordat het gedeelte waar deze ligt gebaggerd wordt. Uw boot kunt u tijdelijk neerleggen in de hoek van de Schipbeek/Otterbeek.

Hasselt, 11 oktober 2018