Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > Aangemeld bij de berichtenbox? Dan ontvangt u uw aanslagbiljet alleen nog digitaal!

De gemeente Zwartewaterland is aangesloten op de berichtenbox. De berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde brievenbus op mijn.overheid.nl. Hierin ontvangt u digitale post van verschillende overheidsinstanties. De gemeente Zwartewaterland biedt belastingaanslagen aan via de berichtenbox. Heeft u zich heeft aangemeld voor de berichtenbox? Dan ontvangt u uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen vanaf 2019 alleen nog digitaal en niet meer via de post.

Nog niet aangemeld voor de berichtenbox?

Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u uw aanslagbiljet graag digitaal ontvangen? Ga dan naar MijnOverheid.nl en meld u aan. Dit kan heel eenvoudig door in te loggen met uw DigiD en een vinkje aan te zetten bij de Gemeente Zwartewaterland. Wilt u uw aanslagbiljet per post blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen.

Hasselt, 9 januari 2019