Home > Inwoners > Nieuws en persberichten > 112 niet bereikbaar door telefoonstoring, bel alternatieve nummers

112 niet bereikbaar door telefoonstoring, bel alternatieve nummers

De politie in Overijssel heeft last van de landelijke telefoonstoring voor de nummers 0900-8844 en 112. Mensen die hulp nodig hebben, worden geadviseerd om dit via Twitter en Facebook te doen, voorzien van een locatie. Ook zijn er inmiddels alternatieve nummers beschikbaar. Voor 112, bel 088-6628240. Voor 0900-8844 is het nummer 088-9659630 bereikbaar.

Bereikbaarheid hulpdiensten in Zwartewaterland

In het gemeentehuis in Hasselt en op de brandweerkazernes in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis is de brandweer aanwezig. Zij kunnen uw 112 meldingen ook aannemen en doorzetten naar de hulpdiensten. Alle agenten zijn de straat opgestuurd; u kunt hen ook aanspreken.

Ook gemeenten en bedrijven zijn niet beschikbaar. Het gaat om een landelijke storing bij KPN. Het is niet duidelijk hoe lang de storing zal duren. Medewerkers van hulpdiensten worden massaal opgeroepen om naar politiebureaus, ambulance- en brandweerposten te komen.

Hasselt, 24 juni 2019