Wat is het?

De gemeentegids van Zwartewaterland wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente Zwartewaterland. FMR Producties uit Breezand maakt de gids. Er is ook een digitale gemeentegids Zwartewaterland (externe link)en er is een eBook-gemeentegids-Zwartewaterland(externe link)

Opdracht gemeente

De gemeente heeft alleen aan FMR Producties opdracht gegeven de gemeentegids samen te stellen. Andere bedrijven die adverteerders benaderen voor plaatsing in een papieren of digitale (gemeente)gids werken niet namens de gemeente Zwartewaterland.

Hoe werkt het?

In de digitale gemeentegids Zwartewaterland (externe link)kunt u de meest actuele gegevens over uw vermelding checken. De digitale gids vormt de basis voor de eerstvolgende papieren gemeentegids. FMR Producties benaderd organisaties, verenigingen en bedrijven die vermeld staan in de (digitale)gemeentegids voorafgaand aan de eerstvolgende papieren. Zij controleren of uw gegevens nog kloppen.

Nieuwe vermelding of wijziging gegevens

Wilt u een nieuwe vermelding of een wijziging in uw gegevens doorgeven? Dat kan via www.lokaaltotaal.nl/corporate/uw-vermelding(externe link). Of neem contact op met:

FMR Producties
Postbus 23
1780 AA  Den Helder
T. 0223-661 425
F. 0223-661 054
E. info@lokaaltotaal.nl

Online regelen

U kunt een gemeentegids aanvragen met onderstaand aanvraagformulier. 

Gemeentegids, aanvraagformulier

Heeft u gevonden wat u zocht?