Heeft u een minimum inkomen? Dan kunt u gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering: de Gemeentepolis. De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en drie aanvullende pakketten. Welk pakket u ook kiest, u bent altijd voordelig en goed verzekerd voor zorg en ondersteuning.
 

Wat is de Gemeentepolis?

Zwartewaterland is één van de 330 gemeenten die meedoen aan de Gemeentepolis. Zilveren Kruis voert deze collectieve zorgverzekering uit. De gemeente draagt bij aan de aanvullende pakketten. Zo houden we uw premie betaalbaar. De meeste vergoedingen zijn bovendien hoger. De meeste eigen bijdragen juist lager. En doordat u een aanvullend pakket kiest dat het beste bij u past, bent u altijd goed en op maat verzekerd.
 

Wanneer kom ik in aanmerking?

  • U bent inwoner van de gemeente Zwartewaterland
  • U bent 18 jaar of ouder
  • Uw inkomen is lager of gelijk aan 110% van de bijstandsnorm
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Heeft u een WW-uitkering of een laag inkomen? Ook dan kunt u in aanmerking komen voor de Gemeentepolis.

Wat kost het?

De tarieven worden jaarlijks aangepast. Kijk voor de actuele tarieven op gezondverzekerd.nl

Hoe kan ik mij aanmelden?

Eenvoudig. U sluit de Gemeentepolis af op gezondverzekerd.nl. Heeft u al een zorgverzekering? Dan  kunt u op gezondverzekerd.nl overstappen. Let op: overstappen moet voor 1 januari! 

Vindt u kiezen lastig? Een handige keuzehulp helpt u met een aanvullend pakket dat het beste bij u past. Heeft u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met Zilveren Kruis (071- 751 00 33) of de gemeente (14 038).

Heeft u gevonden wat u zocht?